Tervezés

Egy színvonalas rendezvény lebonyolításának nagyon fonos része a tervezés. Ebben a fázisban van lehetőség a legapróbb részletek egyeztetésére, illetve a lehetséges buktatók feltárására. Csak akkor tudunk mindenre felkészülni, ha az összes eshetőséget számba vesszük. Mindenek előtt célunk, hogy a megrendelőink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Nincs olyan, hogy megvalósíthatatlan ötlet csak megfelelő előkészületekre van szükség, hiszen sokszor, például egy esküvő esetében, életre szóló élmény lesz az adott rendezvény.

Lebonyolítás

Mivel még a legjobban megtervezett esemény lebonyolítása alatt sincs lehetőség arra, hogy "szünetet tartsunk" vagy épp egy nem várt probléma miatt sötétben üljön a közönség, ezért a precíz munkavégzés és gyors problémamegoldás elengedhetetlen. Egy rendezvény pontos felépítésével a felmerülő problémák túlnyomó részer elkerülhető, így, ha van lehetőség, minden esetben szeretünk helyszínbejárást tartani a területen, hogy ne a rendezvény napján szembesüljünk nem várt elemekkel. Csapatunk természetesen az esemény első percétől az utolsó pillanatig jelen van, hogy minden a terv szerint működjön.

Személyre szabott lehetőségek

Mint ahogy már említésre került mindig fontos egy rendezvény személyre szabhatósága, hiszen mindenkinek saját elképzelése és igényei vannak. Ezek alatt nem csak feltétlenül az extravagáns teremvilágítást vagy a őrült szubokat értjük. Egyedi igény lehet például a költséghatékonyság, ahol az emberek szeretnék magukat jól érezni, de nem akarnak bankot robbantani. Ilyen igényként merülhet fel áramellátás, olyan helyeken ahol nincs kiépítve a közműszolgáltató által. Továbbá ,csak, hogy még egy példával elhessünk, lehet szó út vagy parkoló megvilágításáról is.

Összefoglalva, az alapvető igényeken túl konstruktív tervezéssel számtalan lehetőség áll megrendelőink rendelkezésére.